dilluns, 1 de març del 2010

Jofre Bardagí en blanc i negre


Dijous passat en Jofre Bardagí va oferir un concert molt pròxim i íntim a la Luz de Gas. Aquest concert on presentava el seu nou treball discogràfic, 'Música en blanc i negre' (Musica Global, 2010), estava enmarcat dins del festival BarnaSants.

Un concert on va presentar cançons d'aquest nou treball així com un repàs de temes de l'anterior treball, 'Jo faig cançons' (Musica Global, 2006). Una nova gira que compta amb una banda nova i que encara necessita rodatge, tot i que va ser un concert impecable. L'únic problema el so, que costava bastant entendre el que deia en Jofre. Un concert amb una aportació electrònica mà a mà amb l'Alexandre Rexach.

Com sempre, va tenir moments per a recordar grans èxits de Glaucs com "Ho tornaria a fer", "A un pas de ser feliç" o "Creus". Cançons que van fer vibrar tota la sala.

L'Alexanre ens va presentar un dels temes que inclou el seu nou treball discogràfic, 'Era tan joven cuándo nací' (Mass Records, 2009). Va interpretar la cançó "Que guapa es (Silencio)".

El concert va acabar amb la cançó que dóna nom a l'anterior treball discogràfic, "Jo faig cançons". Una cançó d'uns 7 minuts de durada que fa possar la pell de gallina.

Una molt bona presentació del nou disc que al llarg d'aquest mes sortirà a la venda.

El repertori del concert:
1.- Ball de bastons
2.- Hi ha algú al pis de dalt
3.- Ho he escrit per tu
4.- Maleït Houdini
5.- Felicitat
6.- La sort del meu costat
7.- Hi ha coses que no oblides mai
8.- Ho tornaria a fer
9.- Sense dignitat
10.- Que guapa es (Silencio)
11.- Junts
12.- Fas tan mala cara
13.- Direm que som molt especials
14.- La paraula amor
15.- U més u és més que dos
16.- Planet Telex
17.- A un pas de ser feliç
18.- Creus
19.- Jo faig cançons