dilluns, 15 de març del 2010

Objectiu 2010


Divendres passat els Lax'n'Busto van fer parada al Barcelonès, a l'Hospitalet del Llobregat. Van oferir dos concerts a la sala Salamandra, una  les set de la tarda per aun públic més jove, que té problemes per poder anar de concert, ja sigui per l'edat, per l'hora en que es fa, per la sala, pels seus pares, etc...

Aquest primer concert, amb bastanta aflucència de públic, pensat par aquest públic menor de 16 anys, van poder gaudir d'una hora i quart de repàs dels temes del darrer disc d'estudi de la banda, així com d'altres que han marcat la trajectòria dels vendrellencs com "Més que la meva sang", "Miami Beach" i "Tinc fam de tu".

En acabar el concert, tots els asistents van poder estar a prop del grup, ja que van sortir a signar autògraf i a fer-se fotos durant una bona estona.

Més tard, a la nit, un món completament diferent. Uns Lax més enèrgics, més potents i rockers, amb un volum de música més alt, i un repertori més llarg. Davant d'un públic entregadíssim van oferir un molt bon concert, amb un repertori molt encertat i amb moltes sorpreses.

A finals de mes, la banda participarà en un concert solidari que es celebrarà a la Luz de Gas per a ajudar al poble d'Haití.