dilluns, 22 de març del 2010

Les cançonetes arriben a Barcelona

Dissabte passat en Bep Marquès va aterrar a la ciutat comtal amb el seu nou disc sota el braç, 'Cançonetes' (Blau, 2010). Una primera aproximació al que és aquest disc de cançons que han marcat la seva vida, cançons que parlen de cançons.

Va oferir un petit concert de presentació del nou disc a la Fnac de Diagonal Mar. Un concert en format acústic, on totes les emocions i totes les sensacions estaven a flor de pell. Cançons que signifiquen molt per ell com per algun dels assistents, versions de grups/amics que a al vegada la gent d'entre el públic recordava. Així varem poder sentir "Irreals" dels Anegats i finalment un "S'ha acabat" d'Els Pets. Tal i com va explicar en Bep, en Joan Reig està molt content que hagi versionat aquesta cançó, entre ells dos hi ha una lligam molt for, molt d'aprèci, i això és nota només mirant quan parla d'ell o del grup Els Pets.

Un directe tendre per escoltar relaxat, on cal deixar-se omplir per totes i cada una de les notes que surten de les dues guitarres acústiques. Caldrà esperar per a poder tornar-lo a veure per aquí, en canvi per les illes és més fàcil, on omple vagi on vagi.