dimecres, 3 de febrer del 2010

Victor Manuel al BarnaSants


Victor Manuel va oferir un concert a l'Auditori de Sant Cugat dins del marc del BarnaSants. Un auditori ple de gent, gent amb ganes d'escoltar les cançons que ha composat aquest cantant asturià.

Cançons de tota la vida, censurades i no censurades, amb un regust melancòlic i amb molt de sentimentalisme. Acompanyat pel seu fill al piano van oferir un parell d'hores de concert, on la gent va tenir temps d'emocionar-se, riure i embadalir-se amb la veu del cantant.

Victor Manuel va aprofitar el concert per parlar de cuina explicant la recepta de les patates de l'importància. Va anar explicant la seva vida, tot el que li ha passat a travès de les cançons, cançons clandestines i cançons menys semblants a cançons. Va explicar que de petit era un pèssim estudiant, i que llegia per a omplir els buits que tenia. Va parlar de la Guerra del Vietnam amb la canço "Cobarde".

Va repassar la seva vida sentimental explicant la seva relació amb la seva esposa, Anna Belén, així com la seva família. Un dels moments destacats va ser quan va parlar de la seva àvia, que va ser una font d'inspiració molt important per a ell.

La censura que li va prohibir pubicar i interpretar les cançons durant una època, aquest cop no va tenir força i ens va mostrat tot allò que ell havia reivindicat, creant un dels moments més àlgids del concert en interpretar "Astúrias".