dimecres, 3 de febrer del 2010

Els Brams arriben al Pirncipat


Dissabte el Principat va poder començar a bramar. Després d'un mes de la seva primera actuació dins de la gira del vinté aniversari a Mallorca, Brams van arribar a Molins de Rei.


Un retorn molt esperat per a molta gent, que van fer que el pavelló s'omplís amb moltes ganes de passar-s'ho bé, reivindicar i fer festa. El vermell i el negre molt ben combinats amb una selecció de cançons molt acurada per a fer que la gent gaudeixi com mai.

Un concert de dues hores i quart va repassar les cançons imprescindibles de tota la discografia de Brams. Una primera part molt més reivindicativa que va deixar pas a una segona molt més festiva. Un seguit de 34 cançons per no parar.

La nova incorporació d'en Pere Borralleres com a baixista és excepcional, els hi dona molta energia i ha tingut una integració espectacular, una feinada que ha sabut dur perfectament al dia.

Un concert bastant moltitudinari que augura una molt bona prespectiva a la gira, una gira que no s'ha de passar per alt, i en un moment o altre cal anar a un concert.


Després de 5 any sense trepitjar els escenaris, tornen amb molta més força que mai. Una gira que serà molt sonada i que recorrerà tot Catalunya sense parar. El tret de sortida ja ha començat, les pròximes dates de concerts es poden consultar a http://www.brams.cat/. La pròxima cita és dissabte vinent a Mont-roig del Camp.

El repertori del concert:
1.- Intro
2.- Rojo separatista
3.- Sant Jordi 1985
4.- Guanyarem
5.- Brindis
6.- Nena de Nicaragua
7.- Energia
8.- Massana
9.- Quan t'imagino cagant
10.- Quan surt el sol
11.- Sants collons
12.- Moltes gràcies
13.- Ploramiques
14.- Portugal
15.- El president
16.- Som a Girona
17.- Moros i cristians
18.- Fidels a la utopia
19.- Fuig amb mi
20.- La diplomàcia de la rebel·lía
21.- Aldea Global
22.- Cançó d'amor
23.- De bar en bar
24.- Pocatraça
25.- Papa
26.- Goig a St. Hilari
27.- Inici de càstig al fetge
28.- Marihuana berguedana
29.- Dilluns que ve
30.- La Plaça
31.- L'últim tirabol
32.- Vull per demà
33.- Sóc d'un país
34.- Sempre més

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buf, genial. 34 cançons és una autèntica passada. Va ser tan gran el concert!