dijous, 24 de febrer del 2011

Dos dies de mine!

Divendres i dissabte passats van ser dos dies intensos per als Mine! Dos concerts en dos dies, però també en dos formats molt diferents entre ells. Dues propostes per veure, escoltar i escollir.

Divendres van passar pel Teatre Principal de Badalona, just després de l'actuació dels Erm, per a presentar-nos el nou espectacle que han creat per a teatres i auditoris. Un (altre) brindis per al nen androide és tal i com l'han anomenat, ja que en aquest cas en ofereixen l'essència d'aquest brindis però amb les cançons presumint d'una vestimenta diferent.

En clau acústica, amb instruments de joguina i amb un cello, van transformar les cançons i les van embellir d'una forma magistral, però sempre sense perdre l'essència del grup. Un concert per veure reposat i atent, sense perdre's cap mena de detall.

Van repassar les cançons del disc i també van fer versions com ja és habitual en els seus directes, però per aquesta ocasió especial van incloure una versió del Juame Sisa.

Aquest espectacle, segons ens va comentar el grup el giraran per Catalunya, així teniu més oportunitats per a gaudir d'una delícia de concert.

I dissabte van tornar a pujar a un escenari, aquest cop a la Plaça dels àngles a Barcelona, dins de la programació del Festival In-Somni. Una horeta de concert on ens van ensenyar com sona el seu disc en directe, amb tota la potència i energia que els caracteritza.

De la subtilesa i minuciositat que van assolir les cançons en el format de divendres, van passar a créixer de forma espectacular i a desprendre dosis d'energia positiva plena d'adrenalina.

Un mateix grup presentant-nos dos directes completament diferents, oposats però a la vegada complementaris i necessaris.