dijous, 24 de febrer del 2011

Dos anys de "Je t'aime"

L'Anna Roig i l'ombre de ton chien va oferir el seu penúltim concert d'aquesta gira que l'ha fet voltar per tot el nostre territori. El lloc escollit va ser el Traska Truska de Molins de rei, amb el cartell de complert penjat a la porta. Un concert inclòs dins de la programació del BarnaSants i del festival ContraBaix.

Fent un parèntesis en la gravació del que serà el seu nou disc, l'Anna amb els chiens van voler finalitzar la gira del seu primer treball discogràfic amb un ambient íntim i proper. El públic, on molta gent va anar-hi sense conèixer ben bé que fan, va gaudir molt, va riure amb les cançons, les seves històries i la teatralitat que caracteritzen els seus directes.

Uns directes on no hi poden faltar les versions d'algunes cançons que feien en els seus principis com "Poupée de cire, poupée de son", quan només es dedicàven a això. Tampoc hi va faltar un petit tastet de tres cançons del nou disc com "Bigotis vermells" o una altra que ens explica la història d'un venedor de somriures.

Només els hi queda un concert més, cap al sud del País Valencià i ja fins al maig, quan sortirà el nou disc i tindrem l'oportunitat d'escoltar totes aquestes històries i moltes més.

I és que farà dos anys que va sortir el disc, al 2009; dos anys del "Je t'aime", i realment sembla que fos ahir, quan vam parlar del seu disc. Ara toca esperar pacients l'esperat segon disc del grup.