dimarts, 7 d’octubre del 2008

A prendre pel sac!


Divendres es va estrenar a Centelles el nou musical A prendre pel sac! Un musical fet per en Pemi Rovirosa, el responsable de les lletres i la música, juntament amb Isabel Roma, l'escriptora del text i de la idea original.


Un musical on es dóna l'oportunitat a gent jove i amateur d'entre 17 i 27 anys, de pujar a un escenari i actuar en un musical. Un musical que tracta la societat jove en la dècada dels 80, tractant temes de caire social com les aficions futbolístiques, la rivalitat entre bandes, els pijos i els macarres, la represió de la policia envers els joves, l'amor i el desamor, les baralles, etc...


Un musical que recorda a Grease però que pels amants dels musicals o de Grease no deixa indiferent. Cal pensar que son persones que mai havien pujat en un escenari i que per primer cop en tenen l'oportunitat.


La banda de l'APS es formada per Pemi Rovirosa a les guitarres (membre dels Lax'n'Busto), David Muños 'Gnaposs' a les guitarres (membre d'Els Pets), Joan Pau Chaves als teclats (membre d'Els Pets), Jimmy Piñol a la bateria (membre dels Lax'n'Busto), Oriol Cussó al saxo (de la banda de Manu Guix), Jordi Mestres al baix (de la banda d'Amparanoia) i el quartet de corda Versus.


Un altre memrbe de Lax'n'Busto forma part de l'equip tècnic, Salva Racero és l'encarregat de les veus, el director de veus.


L'obra s'ha pogut veure al llarg de tot el cap de setmana, amb una estrena excitosa amb un ple absolut el divendres a les 10 de la nit, dues sesions el dissabte, una de les quals per a premsa, i diumenge el darrer pase. Ara caldrà esperar al Novembre quan comenci la gira per tot Catalunya.


De moment ja es pot comprar el disc enregistrat a la Casa Murada del Vendrell amb les cançons del Musical i també s'han fet samarretes.