dimarts, 7 d’octubre del 2008

Concerts a la fresca



A unes temperatures que podriem qualificar plenament hivernals, a Santa Coloma de Farners, dins el marc de la festa major, van tocar el passat 27 de setembre Frenètic i Strombers.


Els primers continuen presentant el que és el seu segon disc d'estudi, 361º. Un concert on tampoc hi podien faltar els grans èxits del seu anterior disc com Busco, Segueixo intentant i Rock'n'roll.


De les cançons que més potència tenen en directe són Fúria i Paral·lel, al menys les que més m'agraden a mi i les que no poden faltar mai. Són cançons on pots veure tot el potencial que té la banda de la Selva.


A més cal dir que va ser un concert molt entregat i amb un públci igualment entregat ja que tocaven a casa.


Després Strombers, sota un fred infernal, van intentar animar el públic per tal de que ballant a ritme de les seves músiques i cançons entrés en calor.


Continuen portant arreu dels Països Catalans la seva festa que mai s'acaba, el ritme desenfrenat dels seus skas, dels seus reggaes, i de la mescla d'estils que estilen. Una gira que sembla que sigui perpètua, tot i que darrerament ja no tenen el matex ritme desenfrenat d'abans que setmana rere setmana estaven dalt dun escenari no importa on de les nostres contrades. Ara ja costa més de veure'ls, serà el nou disc, serà la crisi, seran els nous aires del grup, etc... tard o d'hora alguna cosa es sabrà.