dimarts, 7 d’octubre del 2008

Nit galactica



Dimarts 23 per tal de tancar una nit màgica i possar un toc de glamour a la festa de la Mercè la Plaça Catalunya es va vestir de gala, una gala interestelar, una gran nit galàctica amb en Jaume Sisa i amics.


Un llarg concert ple de sorpreses i col·laboracions. La primera part amb el Marc Parrot, i versionant unes quantes cançons de la seva basta carrera. La segona part, gran part dels seus amics van versionar grans éxits del cantant, amics com Pau Riba d'Antònia Font, Refree, Pau Riba, Roger Mas, entre d'altres.


Una tercera part on ja pasada la mitja nit feia la seva aparició estelar, el Jaume Sisa pujava a l'escenari amb un barret un tant particular i repassant cançons bastant surrealistes i no de tant, cançons com L'home dibuixat. La banda era formada integrament pels components d'Antònia Font tots ben mudats per a l'ocasió.


Una quarta part on juntament amb Pascal Comelade i alguna que altra colaboració va posar fi a la llarga nit, tot i que deixant pas a Qualsevol nit pot sortir el sol, cantada amb tots els amics i finalment la gran aparició, el duet Serrat i Sisa.


Relament una nit que quedarà marcada a la memòria de molta gent, una nit on vem poder gaudir d'un viatge interespacial per la galàxia més estrellada de l'univers sencer, una gran nit galàctica.