dimarts, 7 d’octubre del 2008

El nido del cuco a la Sala Puput


El nido del cuco van oferir un concert una mica surrealista a la Sala Puput de Granollers el passat 2 d'octubre. Un concert que havien de fer sense fer soroll, que ja em diràs tu com es pot fer això!


Baquetes de plàstic, solos que ni se senten, espai reduidíssim, poca llum, el so tapat pels pròpis músics, .... Tot un seguit d'inconvenients que lagrat to van aocnsgeuir que el concert fos especial, una pèl curt, això si, però molt divertit.


Al final ja desmelenats del tot van oferir de regal un tema més, ja que volien acabar per problemes d'infraestructra, i ens van deleitar amb la única versió que hi ha al disc, que tal i com va dir Dani, el cantant i guitarra, una cançó seva que el Serrat els hi va versionar i publicar abans, Mediterraneo.


El grup veurà al llarg d'aquesta setmana com el seu primer disc surt a la llum i comença a vendre's per les botigues d'arreu del país.


Estem parlant d'un grup amb un gran potencial i sobretot una grna projecció. Tan de bo els hi vagi tot bé i tinguin molts bolos al llarg de la gira de presentació del Version 1.0.