dimecres, 15 de setembre del 2010

Un migdia amb Els Pets

Amb motiu de la diada de Catalunya, tot el territori es va omplir de senyeres, estelades i de gent al carrer, tot cantant els segadors i alçant els punys enlaire. Així mateix, els carrers es van omplir d'activitats populars, de festes, de manifestacions, etc... Un dia on la festa està al carrer.

Sant Celoni va decidir portar a un grup amb molta carrera a l'esquena per a celebrar aquest 11 de setembre, un grup que ha defensat molt els seus ideals. Així, passats dos quarts d'una, Els Pets van sortir a l'escenari a fragilitzar una mica aquesta jornada festiva amb les seves cançons. Un concert més curt del que fan habitualment, però amb l'energia necessària per fer que tota l'avinguda plena de gent cantés i saltés a ritme de les cançons.

Un concert molt diferent dels de sempre, pel fet de ser un concert matinal i sota un sol de justícia. Gràcies a la frescor de les seves cançons es va fer una mica més soportable, ja que d'ombres hi havia més haviat poques i plenes de gent.

Tot i la calor que feia, tenen molt de mèrit la gent que va aguantar fins al final a primera fila, dels quals la majoria era un públic més aviat infantil. I és que ja ho va dir el Lluís Gavaldà, que li agradava molt fer aquesta mena de concerts perquè retrobava cares plenes de felicitat que feia anys que els seguien, però aquest cop fent-se càrrec de criatures ja.

Va recalcar el salt generacional que hi havia en el públic, des dels pares que es magrejaven en els concerts d'Els Pets feia anys i ara venen amb els fills acompanyant-los per a veure el concert, fins als nous seguidors de la banda.


Un concert apte per a tothom, amb les cançons d'ara i de sempre, i amb un apoteòsic "Bon dia" per tancar la festa. Una festa que continuava durant tot el dia, i per a ells encara duraria més estona, ara els hi tocava marxar corrents cap a Barcelona ja que al vespre tocaven a l'Arc de Triomf.