divendres, 12 de setembre del 2008

La pluja el principal enemic


Dimecres al marge de la macro festa per a celebrar el 25 aniversari de TV3, Els Pets van fer un bon dia a Valls, un concert especial ja que hi faltava un dels membres habituals del grup, Joan Aguiar 'Juantxe'. La cançó Digue'm que m'estimes (encara que sigui mentida) li van dedicar a ell ja que no hi va poder ser present ja que aquell mateix dia va néixer el seu primer fill, la qualsegons va dir el Lluís no anava amb segones intencions.


El públic molt entregat com és costum, tot i passar els anys ells encara segueixen al peu del canó, tot i que alguns problemes amb les lletres siguin força presents, però tot i això el públic canta, balla i salta sense parar.


Tot i que aquest cop era en un recinte tancat, on ja hi havien tocat a la gira de teatres, no va ploure, ja que aquesta gira tot i dur un títol que pronostica tot el contrari ha estat bastant atempestada ja que han hagut de suspendre uns quants concerts per culpa de la pluja. El fet d'agafar el paraïgues en mà era un pronòstic del que ens esperava el dia següent?



Doncs si, la diada va acabar passada per aigua, un dia especial per a tots els catalans va començar perfectament amb la tradicional ofrena de flors a Rafael Casanovas. Al llarg de tot el dia diverses activitas es van dur a terme, moltes paradetes d'artesania i de plataformes diverses es van poder trobar per tota la ciutat, al fossar de les moreres, a l'arc de triomf, etc... En aquest darrer punt al llarg de la tarda-nit es va celebrar el tradicional macro concert, aquest any amb Cesk Freixas (que va començar a les 19.30), la Troba Kung-Fú i la Companyía Elèctrica Dharma. No va ploure en tota la tarda fins que la Dharma va començar a tocar.


Arreu de Catalunya es feien diversos concerts interessants, començant pel de l'Arc de Triomf, poder el de més ressó. Els Pets van tocar a Cambrils i a Lliça d'Amunt teniem Rauxa i La Carrau. Malahuradament, aquest últim va ser suspés per la pluja.


Així que podem afirmar que la pluja és el principal enemic dels concerts.



I avui continua l'Altaveu a Sant Boi, avui podem veure l'espectacle de (Per)versions a les 22h a la plaça de l'ajuntament, i més tard Bikimel i Manos de Topo juntament amb La Casa Azul com a grup convidat a les 24h. Per a més informació à http://www.festivalaltaveu.cat/
Referent a l'espectacle de (Per)versions, això és el que diu a la pàgina web de l'Altaveu:


"La celebració dels vint anys de l’Altaveu tindrà el seu punt àlgid en aquesta proposta única i que, igual que la producció que es va generar amb motiu del quinzè aniversari –15 altres veus –, oferirà l’oportunitat de veure desfilar en un mateix escenari una nòmina d’artistes de primera línia en els seus respectius fronts. Marc Parrot serà el director musical i arranjador, i amb una orquestra creada expressament per a l’ocasió, pautarà un concepte d’ espectacle on sonaran temes originals d’artistes comercials com Shakira o Alejandro Sanz, així com altres habituals de la radiofórmula, que tindran la seva respectiva ‘(per)versió’ a les mans dels que es podrien considerar pols oposats, com Pi de la Serra, Lluís Gavaldà, Mazoni, Sanjosex, Sidonie, Miquel Gil, Cris Juanico, Nubla, Dolo Bertrán, Guillamino o molts d’altres encara per confirmar… una nit de celabració perversa amb moltes sorpreses!"