dimarts, 8 de març del 2011

Uns indis i uns cowboys


La tendresa i la senzillesa de les cançons dels Senyors Tranquil va arrelar-se a la Luz de Gas en el marc del festival BarnaSants.

Dues veus acompanyades de dues guitarres molt ben harmonitzades, juntament amb en Dani Campos al piano, van presentar-nos el seu disc 'Tenir-ho tot' (Música Global, 2010). El grup que ha estat comparat amb els Kings of Convenience van defensar el seu estil davant d'un públic amb molt bon gust musical.

Un concert que encara va ser més especial amb els convidats que no havien tingut temps d'arribar. Tot i això per l'escenari van passar-hi els Manel, l'Albert Pla, el Lluís Gavaldà, en Quimi Portet, en Gerard Quintana, els Mishima, Love of lesbian, Lluís Llach, el Petit de Cal Eril, Roger Mas i Delafé y las flores azules. Tota una desfilada de grans artistes que van ser-hi presents tot i no estar a la sala per a interpretar "Indis i cowboys". Una sorpresa molt original i divertida.

Tranquilitat i serenor amb una bona dosis d'elegància vesteixen les cançons del duet format per David Amills i Gad Sans.