dijous, 20 de gener del 2011

La taverna a Vilafranca

Diumenge passat, dins del marc de les Festes de Sant Raimon a Vilafranca del Penedès, la Taverna d'Old John va instalar-se durant unes hores a l'Auditori municipal per a servir-nos el bo i millor del que ofereix.

Una tavernera excel·lent, la Marta López, va defensar durant tota l'estona la barra del bar, mentre els musics tocaven, el revesnets dels fundadors d'aquell bar. En Pep Sala i la seva banda van oferir-nos un concert de gairebé dues hores on van repassar temes de tota la seva extensa carrera musical, des de Sau fins a les cançons dels darrers discs, i sense oblidar-se la conegudíssima cançó "No volveràs a lavarme los gallumbos Mari Pili, no insistas porfavor", que és tal i com s'havia de titular segons el mateix Pep el "Boig per tu".

Va aprofitar el concert per a queixar-se indirectament de la llei antitabac sortint amb un cigarro de fum dins de la taverna, i va dir que ells farien com el govern: "vosaltres sou el poble i heu votat, i nosaltres som el govern i farem el que ens roti", continuant així el concert amb els bisos.

Una gira on no hi falten les seves bromes, la bona música i el públic sempre fidel i entregat, però tot ben remenat amb una bona dosi de whisky irlandès, servit per les taverneres de la Taverna d'Old John.

Després un concert molt íntim i de celebració a l'Astrolabi, Dani Flaco i la seva guitarra, sense res més. Un concert on va recuperar temes dels seus primers treballs i que fa molt de temps que no feia.