dilluns, 19 d’abril del 2010

Brams i més Brams


El divendres dia 9 la destinació era Cardedeu en un concert de Rauxa, Carles Belda i el Conjunt Badabadoc i Brams. Un concert ple de gent, on el caliu de les persones i la seva entrega total es notaven en una nit freda, ja que a qui se li acut fer un concert, amb el temps que està fent, a l'aire lliure!

I el dia següent, sant tornemi, aquest cop cap a Vilanova de Bellpuig, on es celebra el ja tradicional Concert de l'Estelada. Enguay amb la presència dels grups Caliu, Cesk Freixas i Ambaparà en una primera part tot just abans de veure el Madrid - Barça. Amb la victòria aconseguida i l'eufòria de tots els culers al cos, el concert va continuar de la mà de Carles Belda i el Conjunt Badabadoc i els Brams. Un cap de setmana de doble concert per part dels dos grups.

Uns concerts que van fer vibrar a la gent, els van fer ballar, altar i cridar, i es que són grups que porten al festa vagin on vagin!

Per a rematar la nit, havia de tocar el grup Strombers, però per problemes de salut del cantant es van veure obligats a suspendre l'actuació, i en lloc d'ells hi van anar els Sota Zero.

Els Brams continuen imparables, aquest cap de setmana també hi ha possibilitat de doblete però amb bastanta distància entre els dos llocs. El dia de Sant Jordi cap a Montblanc i el dissabte 24 a Eivissa. La gira encara continua, però ja comença a acostar-se el final!