dissabte, 23 d’octubre del 2010

Un dissabte de festa


El passat dissabte 25 de setembre, dins dels actes festius de la Mercè, l'Avinguda Maria Cristina es va omplir de gent per gaudir de bona música. I quan dic omplir em refereixo a no poder encabir-hi ningú més.

A mitja tarda, un concert familiar, d'una gran artista com és la Lolita, va començar a escalfar els motors per a la nit, on la gent que li agrada la música en català tenia una cita ineludible!.  

Els Gossos van ser els encarregats de començar la nit portant-nos aquest 'Dia 1', aquest començar de nou amb nous sons, nous experiments però sense deixar de banda els grans clàssics de la banda.
Seguidament els Lax'n'Busto van pujar a l'escenari embarcant-nos en un viatge cap a la lluna. Un concert apoteòsic, multitudinari, com el de ja fa uns anys, dins del marc de les festes de la Mercè també, però en el Fòrum. 

Dos concerts que deixen sense paraules, tot i que el so no era el millor del món, van aconseguir fer vibrar a la gent, portar-los al seu terreny i fer gaudir fins a les pròpies estàtues dels edificis.

Per tancar la nit, abans de la música enllaunada, varem poder veure un petit tastet en format de flashmob dels dos musicals d'èxit del moment, l'Hoy no me puedo levantar i el de 40 el musical.