dimecres, 27 d’octubre del 2010

Els Gossos en versió infantil


Els concerts en horari infantil estan triomfant aquest any, molts grups s'hi han apuntat. El passat 2 d'octubre, els Gossos van tornar a oferir un concert per a menors de 16 anys a Artés, dins dels actes de la Festa de la Verema.

Un concert més curt del normal, a una hora completament diferent del que fan sempre, a les 18h, i amb un èxit absolut. El pavelló es va omplir de nens i nenes que tenien ganes de passar-s'ho bé veient un concert, cantant les cançons que els hi agraden o les que escolten per casa.

Si que és cert que molts pares van aprofitar l'excusa del fill per a poder anar de concert. Tot i això, les cançons més conegudes dels manresans com "Quan et sentis de marbre" o "Corren" van triomfar, gairebé tothom se les sabia.

Clar que l'èxit era assegurat, jugant al costat de casa, gran quantitat d'amics, familiars i coneguts van aprofitar l'avinentesa per anar a veure'ls. Aquest divendres pròxim tornen a repetir a Cerdanyola del Vallès, segurament tindran una molt bona rebuda, però la pregunta és si la resposta serà tan massiva?