dijous, 28 d’octubre del 2010

Aire Lliure a la Mirona


Dissabte passat, un dia ple de concerts per tot arreu, varem fer cap a la Mirona, on hi tocaven La Porta dels Somnis i els Filippo Landini.

Els primers en pujar a l'escenari van ser La Porta dels Somnis que venien a presentar-nos el seu nou treball discogràfic, 'Aire lliure' (Discmedi, 2010). Un concert curt, en forma acústic però amb un aire molt fresc, i és que és així, aquest nou disc que porten recent fet és un disc molt fresc, molt mediterrani, que et transporta directament a dies calorosos.

Segueixen la mateixa línia de sempre, que els ha marcat des del primer moment, cosa que els ha fet guanyar-se un lloc important dins del panorama musical. Amb aquest disc que dijous vinent presentaran oficialment a la Luz de Gas, continuen apostant per un pop alegre i fresc.

En el disc hi podem trobar la col·laboració increïble dels Lax'n'Busto a la cançó "Massa arriscat", la qual van interpretar dissabte però sense l'ajuda dels del Vendrell. A part, també s'hi inclou en el disc "Aquí", la cançó de la tardor d'aquest any de TV3.

Un concert molt proper, i és que la Virginia té un do, i és el de saber guanyar-se a la gent ràpidament. Va encisar a tots els que varem assistir a la Mirona.

El primer tastet d'aquest nou disc va ser realment bo, a veure com sona amb la banda complerta!

Per tancar la nit, va ser el torn dels nois de Canet, que porten gairebé un any presentant-nos les seves revolucions. Un concert com el que ja ens tenen acostumats, amb un directe molt potent, i amb el públic molt entregat.

El públic com sempre, continua demanant dues cançons que encara no han incorporat al repertori, "L'home del temps" i "Viatge oníric". El concert com ja és habitual, va acabar amb gent del públic dalt de l'escenari cantant "Desembre", just en un moment que ens hi estem aproximant i on el fred ja ens ha envoltat. Però tot i fer fred, ells sabem com transmetre calor amb les seves cançons.


El pròxim concert serà el 19 de novembre a la Sala DF a Cornellà amb el Miquel Abras i els ix!