dimecres, 17 de març del 2010

Una nit de premis


Ahir a la nit es va celebrar a la sala Bikini de Barcelona la coneguda festa de l'entrega de premis de la revista Enderrock. Una nit plena de bons moments i molt bones actuacions.

Un any més, la sala plena, aquest cop, amb un control d'accès molt més acurat que no pas l'any passat. Molta gent famosa i coneguda, entre ells el Xavi Coral, la Lídia Heredia, el Jordi Díaz, el Ferran Torrent, el Marius Serra i una llarga llista de noms.

El grup més premiat varen ser Els Amics de les Arts amb tot el rebombori que han causat amb el seu darrer treball discogràfic, "Bed&Breakfast" (Nòmada 57), premis que es mereixen de bon grat. Però els que es mereixien més que ningú el premi, ni que fòs compartit, per la seva dedicació i originalitat, aquests són Anna Roig i l'ombre de ton chien. Un grup de Sant Sadurní d'Anoia que des de l'any passat ens ve presentant un directe molt a l'estil de la "chanson française", una proposta molt arriscada però que fa que el públic respongui molt bé. L'Anna Roig, juntament amb la Lyona , van pujar a recollir el premi al millor video-clip per la cançó "Je t'aime".

La festa es va amenitzar amb les actuacions musicals de The Pepper Pots, l'Anna Roig i l'ombre de ton chien que va cantar la cançó "Corro sota la pluja" amb en Cesk Freixas, Mazoni i les Mazoni (Helena Miquel i Bikimel), Gerard Quintana, Els Amics de les Arts i tancant la festa La Pegatina.