dimecres, 3 de març del 2010

Han començat les revolucions


Divendres passat el grup de Canet de Mar, Filippo Landini va oferir un concert de pre-estrena del disc a la sala Vinil d'Arenys de Munt. Van presentar els dotze temes del seu darrer treball discogràfic 'Farem revolucions' (Gorvijac, 2009).

Un concert per començar a rodar totes les novetats que incorporen, assajar els canvis de guitarra, llançar les bases, etc... I sobretot per veure la resposta del públic amb les noves cançons. Sincerament una resposta molt gratificant, ja que amb la sala plena a vessar el grup es va sentir molt recolzat, i cada una de les notes de les noves cançons, cada una de les paraules de les lletres, anava impregnant a tothom.

La gent va quedar molt contenta del nou directe que presenten, encara que s'han de pulir alguns detalls.

Un concert amb familiars, amics i coneguts que anaven corejant alguns fragments de les noves cançons. Com a regal i per a que tothom poguès cantar, van interpretar el "Viu-la", l'èxit més sonat de la banda, i la cançó "Bons moments".

I per si l'ambient no era suficientment pròxim, van acabar amb la cançó que tanca el disc, "Desembre", en format de final apoteòsic, on van voler involucrar al públic en el concert.

Si voleu veure com sonen en directe, on guanyen molt més que en el disc, si voleu desvetllar quins secrets amaguen les cançons i quin és aquest final apoteòsic, el proper concert serà el dia 16 de març a la Fnac de l'illa Diagonal i poteriorment, el 26 a Canet de Mar, on faràn la presentació oficial del disc.