dimecres, 3 de març del 2010

Manel Dopico a la Sala Rubik


Dissabte 27 la Sala Rubik de Vilassar de Mar va oferir un concert del Manel Dopico, un concert molt potent, un pèl curt pel meu gust, i amb algun petit problema de so sense importància.

Va repassar temes del seu darrer treball 'Ahora' (Nat Team Media, 2009), començant amb un "Bender" molt potent". També va aprofitar per recordar alguna cançó del seu disc de debut en solitari, 'Escaparnos de este mundo' (Nat Team Music, 2006)

El concert va servir també per a presentar el nou single del grup Junts, del qual en forma part com a baixista. Així va aprofitar l'avinentesa per a convidar a Joan Carles Barrios, Jonathan Argüelles i Jordi Catalán per a que pugessin a l'escenari a recuperar algun tema de la banda i fer la nova cançó, "No perdis l'esperança". Van fer un parell de cançons sorprenent-nos, o més millor dit, emocionant-nos amb el "Tornar a nèixer" una cançó composada pel Manel Dopico. Un moment molt emotiu del concert, on els seguidors de la banda van poder reviure, per uns petits moments el que eren els concerts de Junts.

Realment la gent vol tronar a veure la banda junta de nou, tornar a gaudir, ni que sigui d'un concert! Quant de temps haurem d'esperar?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser un concert aburridíssim. Només es va salvar pel moment "Junts".
Aaaaai, què hi farem!

Anònim ha dit...

Ei, no coneixia la teva música i et vai descubrir de casualitat...

deu nidó! segueix així!

las cançons del myspace estan bepero sones millor en directe

be@nònim ha dit...

Ei, va estar genial!! Continua així i ens veiem en el proper!!!