dilluns, 5 d’abril del 2010

Tots amb Haití


Diumenge passat la sala Luz de Gas es va vestir de solidaritat amb el projecte Batecs d'esperança. Un projecte solidari amb la Fundació 'Nusetros Pequeños Hermanos' que recapta fons per a ajudar als damnificats pel terratremol d'Haití.

El preu de l'entrada era voluntari, un donatiu que anava directe per a la fundació, i totes les participacions i actuacions van ser de forma altruista. Per l'escenari van desfilar l'Esbart Sant Cugat, els Lax'n'Busto, la Porta dels Somnis amb la col·laboració de l'actriu Marta Solaz (Ventdelplà), la Monica Green i en Manu Guix, en Jofre Bardagí, els Filippo Landini i la Berta (Berlín). L'acte va ser presentat per l'actor Joan Pera i la Susanna Bergés. Hi van faltar la Georgina Latre i en Dani Flaco.

Un acte una mica caòtic ja que va anar tot bastant descontrolat. Els horaris van anar descontrolats i no es va respectar gaire el timing. L'acte havia d'acabar entrant a la matinada, però va acabar molt abans, ja que després a la sala hi tocava la Virginia Band, una part dels organitzadirs de l'acte solidari. Malgrat tot, el que importa és la intenció.

Dimarts vinent, la sala es tornarà a vestir de solidaritat i aquest cop amenitzada amb les actuacions de La Porta dels Somnis, Lexu's, Bizarre i presentat per en Pep Plaza.