diumenge, 4 d’abril del 2010

El so dels Maivistos


Dissabte 27 el grup sabadellenc Maivistos van presentar el seu primer treball discogràfic, 'So del no res' (Temps Record, 2010), a l'Àgora de Sabadell. Un concert intim i amb un format i possada en escena molt especial, molt acurada. El grup, després de cinc anys de treballs i esforços ha vist realitzat el seu somni el qual el volen compartir, tal i com diuen en els agraïments, a tots aquells que han estat Maivistos alguna vegada, entre els quals la Vicky de Clascà, més coneguda com a Bikimel.

Un repàs a tots els temes del seu primer treball, un disc que ens recorda a aquells grups de pop rock en català dels inicis dels anys 90, així com les influències més actuals del pop internacional. Un disc on les cançons giren al voltant de les coses quotidianes, de les sensacions i de l'amor.

Van aprofitar l'avinentesa per a versionar a un grup ja desaparegut amb el qual guarden moltes influències, els Tancat per defunció amb la cançó "Amor d'estiu", segurament la més coneguda del grup. El concert va comptar amb la col·laboració especial del seu productor, en Jordi Armengol que va pujar a interpretar dos temes.

Aquest dijous actuaran a l'Hotel de Matadepera, dins del cicle de concerts Dijous a l'hotel.

La de dissabte va continuar amb un concert de Cesk Freixas a Gramanet del Besòs, a l'Ateneu Aramateix, i per arrodonir la nit cap a Santa Coloma de Farners a veure un altre concert de Brams!