dilluns, 22 de febrer del 2010

Una nit d'In-somni



Dijous a la nit va començar el festival In-somni a Barcelona. El tret de sortida va ser de la mà d'Anímic, els Aimics de les Arts i els Affoniks.

Tres concert impressionants en una nit plujosa, uns concerts que van fer oblidar per un moment la pluja i ens van fer passar una molt bona estona.

Anímic van presentar el seu nou dis 'Himalaya' (Bankrobber, 2009), però el plat fort sense dubte, els Amics de les Arts, un grup que per allà on van omplen. És increïble la gentada que porten i sobretot l'entrega que el públic mostra. Fa molt de temps que no es veu un públic com aquest, que en tot moment canta, balla, salta, riu, i respon automàticament a tot el que el grup fa.

Un concert curt però molt intens, on no hi van faltar grans cançons com "A vegades els ocells fan cagarades" o "Tren transiberià", així com un repàs al seu darrer disc, 'Bed&Breakfast' (Nomada 57, 2009). Un disc que els estan portant arreu dels Països Catalans.

Malhauradament, un cop acabat el concert dels Amics, el públic va marxar i es van quedar quatre gat. Tot i ser pocs, vem poder gaudir d'un potentíssim concert dels Affoniks, un concert molt rocker i amb molta energia. Ells també presentaven el seu nou disc, 'Botómonocromatic' (BraveCoast/Discmedi, 2010).