dilluns, 27 d’octubre del 2008

Objectiu: la lluna


Divendres l'Espacio Movistar va tornar a acollir un gran concert, aquest cop de la mà d'un dels millors grups del moment, Lax'n'Busto. El concert de presentació d'un nou disc, creat integrament per la nova banda, ja que l'anterior es va començar a gestar quan encara hi havia el Pemi Fortuny.


Gairebé dos hores de concert on van arriscar-se i van tocar els temes del nou disc sense que la gent es sabes la lletra, tot i que com corrien ja algunes cançons que havien sona per la radio, el públic ja se les savia una mica. De totes formes no va ser el primer concert on es van poer sentir totes les cançons, uns dies abans va tenir lloc la trobada de fans dels Lax i allà ells van oferir un mini concert com és habitual ja, on van presentar de manera extraoficial aquestes noves cançons.


22 cançons entre les quals cal destacar grans temes com Maite Zaitut cantada la meitat en basc i l'altra en català, La terra, el Blues del diumenge, Trepitja fort, etc.... i com no, els grans clàssics que no hi podien faltar: Llença't, Miami Beach, Per una copa, La meva terra és el mar, Toca'm els ous Maria i Tinc fam de tu.


Novetats, doncs de moment la pantalla projecte unes projeccions un tant pobres, però espero que a base d'anar rodant vagin millorant i el Pemi ha recuperat el seu Talk box a la cançó Com gat i gos (instrument que feia servir a Mai diguis mai a un mai).


No sé si podran aconseguir la lluna, el que si que sé és que van aconseguir captivar tot el públic que va assitir al concert, vora unes 1000 persones segons l'organització.


Track list:

1- Sense sentit
2- Intuició
3- Si tu vols
4- Més que la meva sang
5- Amnèsia
6- Trepitja fort
7- Com gat i gos
8- Blues del diumenge
9- Tinc fam de tu
10 - Que boig el món
11- Presoner
12- Perdut
13- La terra
14- No és massa tard
15- Llença't
16- Fish in the water
17- Miami beach
18- Toca'm els ous Maria
19- Començar
20- Maite zaitut
21- La meva terra es el mar
22- Per una copa