dimarts, 7 d’octubre del 2008

15 anys d'or




Dilluns 29 per fi es va poder celebrar a Zoo de Barcelona l'acte tan esperat per molta gent, l'entrega del disc d'or pel disc Metamorfosi, més conegut com a Mandala, a Gossos.


El grup manresà va rebre a l'auditori del zoo, entre macacos i tapirs, el seu priemr disc d'or per les 42.000 còpies venudes. Un disc d'or que arriva just en l'any del seu 15è aniverari en el qual ofereixen una gira per tot Catalunya repasant grans èxits de la seva carrera i que culmina amb l'edició del CD + DVD del concert enregistrat a l'Auditori de Barcelona.


El grup va oferir un concert molt especial, en format mini i en el qual van oferir cançons que feia molt de temps que no es sentien, van repasar grans cançons del disc Metaforfosi i per acabar l'acte van tocar Corren amb tot el públic d'enpeu.


Un acte molt especial ja que a la vegada es celebrava el 15è aniversari de la revista Enderrock, l'única revista catalana que tracta integrament el tema de la música feta a casa.


Una gran afluència de públic per a una tarda memorable que mai oblidarem, una tarda on tothom vem acabar brindant pels 15 anys del grup, pel seu disc d'or i pel quinzè aniversari de la revista.