dissabte, 12 de febrer del 2011

Pol Cruells i els Pulpopop

Diumenge i dilluns passat va tenir lloc l'esperadíssim final de gira dels Amics de les Arts al Palau de la Música. Dos dies on més de 4.000 persones van gaudir d'un gran concert.

Però la diferència és que diumenge vam tenir l'oportunitat de veure en Pol Cruells com a teloner. El baixista que durant l'estiu va fer algun concert amb els Amics, va presentar-nos durant una mitja hora el seu recent treball sortit del forn.

Ens convida a passar al seu món de cançons amb el títol 'Passeu, passeu...' (Gorvijac, 2011). Va oferir-nos un petit tastet d'aquest disc cantant cançons com "Gust de mar" o "Massa locu". També vam poder escoltar "L'últim vol a Formentera", una cançó que s'inclou en el disc de Nuar del qual n'és baixista.

Tot un gust poder-lo escoltar per anar fent boca per als Amics. Una delícia de cançons, que presentades per primer cop al Palau, prenen una dimensió diferent.

En canvi els que hi van assistir dilluns van gaudir d'un concert completament diferent. Els gironins PulpoPop, guanyadors del segon premi del Sona 9, van presentar-nos el seu estil tan personal de fer música i cançons.

Un estil pop complicat de classificar que va animar a la gent que restava impacient a les butaques. Amb cançons com "Vull voler volar" o "Cuit ben cuit" van poder-se guanyar a la gent més crítica. Jugaven amb l'inconvenient de que el seu estil de música no encaixa gaire amb els dels amics, però tot i així van sortir triomfants!

2 comentaris:

Pol Cruells ha dit...

Moltíssimes gràcies per venir! i per la crònica! celebro que us agradessin les cançons!

bonica fotografia... ;D Una abraçada!

Gemma ha dit...

Va ser un gran concert del Pol, una nit memorable per recordar tota la vida.
Moltes gràcies!