dijous, 18 de novembre del 2010

Vol directe al Palau

Ahir a la nit el Palau de la música va emprendre un vol molt especial! Un vol pilotat pels Pets i amb una tripulació excelent.

Un cop ja estàvem tots acomodats i embadalits pel concert que acabava d'oferir la Ivette Nadal, va aparèixer enmig de la foscor el Lluís Gavaldà amb la seva maleta per a marxar de viatge. "La vida és bonica" és la cançó que dóna començament als concerts d'aquesta gira on fan més teatre.

El Palau va vibrar i es va emocionar amb cada una de les cançons, a través d'aquest viatge lent, però enriquidor, on no es pot perdre cap detall. Un repàs dels seus darrers treballs discogràfics en clau més acústica i intima. 

La gran proximitat del públic va fer que es convertís en un concert íntim, tot i estar a besar de gent. Un d'aquests gestos de proximitat va ser amb la cançó "Draps de cuina" on es posa a endreçar la casa ja que la tenen feta un nyap, tot per culpa de les presses i els nervis. Just en aquest moment va baixar de l'escenari i va començar a caminar per platea veient les cares de felicitat i d'emoció de la gent.

El moment més delicat del viatge sempre és l'aterratge, en aquest cas va ser apoteòsic, amb molta elegància i qualitat. I és que acompanyar-se d'un bon equip d'hostesses sempre va bé, i així de la mà del capità Gavaldà van explicar-nos que és "El que val la pena de veritat".

Abans de que s'obrissin les portes per a poder desembarcar, van aprofitar per a fer-nos algunes cançons més per acabar tancant el concert amb el "Bona nit", moment de comiat on va fer pujar a algunes persones del públic.

Un concert extraordinari, que va deixar a la gent sense paraules. La pròxima cita és a Manresa, ja que aquest divendres estaran a Castelló de la Plana però hi faran rock.

Entre el públic moltes cares conegudes, els pares d'en Lluís, els del Gnaposs, l'Annabel Gavaldà, la Marta Puig (Lyona), en Xavier Graset, i molta gent més que segurament no vem veure.

Ahir va ser una ocasió especial per a veure Els Pets, en una de les seves millors gires i en un lloc especial que en 25 anys de carrera no havien trepitjat mai.

Sempre és agradable volar amb Els Pets, t'assegures una nit màgica!