dimarts, 4 de maig del 2010

Els Pets plens d'energia


El dia de Sant Jordi va donar tret d'inici a una de les gires més esperades d'enguany, la gira de presentació del nou disc dels Pets, 'Fràgil' (Discmedi, 2010).

Un concert espectacular, on des dels més joves fins als més grans van poder gaudir de la vitalitat que encara té la banda de constantí. Una gira on ens presenten la majoria de les cançons del nou disc així com els grans 'hits' de la seva llarga carrera musical. Un repàs que, de nou, fa una progressió bastant enrere per a recuperar algun tema dels primers discs.

Una gira que fa una mirada enrrere en tots els sentits, recuperen l'essència de fa uns anys però amb l'elegància i la maduresa que han anat aconseguint al llarg dels anys.

Una bona excusa per a començar gira a Castelló d'Empúries, a part de ser la diada de Sant Jordi, estava inclòs dins dels actes per al referendum independentista de la població, tal i com va confessar el pròpi Lluís Gavaldà : "És molt bonic començar una gira marcada per aquest miracle que són les consultes independentistes".

La gira continua i la següent oportunitat de veure'ls és a Badalona el pròxim 10 de maig, dins del marc de les festes de Maig.