diumenge, 22 de novembre del 2009

E= mc2


El nou disc d'en Pep Sala, "Anatomia de la relativitat" (L'indi music, 2009) ja està llest i a punt de sortir al mercat. Estem davant d'un disc rocker, però a la vegada amb una gran diversitat d'estils propis de la dècada dels 70 - 80.

El seu 21è disc d'estudi després de tres anys sense fer-ne cap. No deixa de banda les reflexions personals, continua despullant-se com a persona i a la vegada fa una mirada a la realitat criticant constructivament certs aspectes de la vida social i política dels nostres temps.
Un àlbum amb 11 temes nous que et transporten cap a un món de relax, de captivació i de reflexió en molts casos.

La gira, "Circ Global Show", començarà el dia 4 de desembre a Mataró i el dia 12 de desembre tindrà lloc la presentació oficial del disc a la Luz de Gas de Barcelona. De totes formes el passat divendres a Vilafranca del Penedès ja es van poder escoltar alguna d'aquestes noves cançons. Un concert on vem poder gaudir de la col·laboració estel·lar de la Trinca interpretant la cançó Boig per tu (fotografía).

Una gira que ve acompanyada de canvis, un lleuger canvi de repertori i a la vegada la incorporació d'una veu femenina com a corista.