divendres, 21 de novembre del 2008

Lax'n'Busto a la Faktoria d'Arts


Dissabte passat els Lax'n'Busto van oferir un nou concert d'aquesta gira de presentació de Objectiu: La lluna. Van passar per la Faktoria d'Arts de la Rassa, el nou local més ampli que l'antiga Faktoria.


Van oferir un concert repassant tots els temes del seu nou disc juntament amb els grans èxits que han marcat la carrera del grup. Uns concerts que cada cop van agafant més forma i van arrelant molt ente el públic. Ara regalen una de les noves samarretes signades per tots i fan pujar a una noia dalt de l'escenari. Si el disc ja és bastant impactant, un molt bon disc, doncs el merchandising no podria ser menys. Noves samarretes, samarretes amb disenys atrevits però amb molt de gust.


La pròxima cita és dissabte vinent a la Mirona a Salt on oferiran dues sessions, una a les 7 de la tarda per a que els menors de 16 anys hi puguin accedir i on no es servirà alcohol, una sessió d'una hora de durada aproximadament i més tard el concert sencer. El mateix es repetirà més endevant a Mataró a la sala Clap.